• Harsnablundvej 1, 8600 Silkeborg
  • Gødvadskolen

Afslutning og skolestart

Sidste skoledag er fredag d. 27. juni kl. 8.15 - 11.50
Første skoledag er mandag d. 11. august kl. 8.00 - 13.00. Vi mødes i skolegården og alle forældre er velkomne.De nye børnehaveklasser møder kl. 9.00 - 11.30 og derefter er der SFO
    Lone Klausholt Svejstrup den 13-08-2014
    SE DETTE SUPER GODE TILBUD!! -  Se også vedhæftede plakat.

GRATIS undervisning i dansk og matematik udbydes på en skole nær dig!
    Få forbedret dine færdigheder i dansk og matematik – og bliv klædt bedre på til at hjælpe dine børn på vej.
    Hvor og Hvornår?
    Udbydes på Kjellerup, Bryrup og TH.LANGS HF&VUC. Starter i uge 37 en aften om ugen i 13 uger.
    Tilmeldingsfrist i uge 35.
    Læs mere og tilmeld dig: http://www.thlangshf-vuc.dk/index.php?page=foraeldreundervisning
    OBS: Kan I samle 12 forældre, opretter vi et hold på jeres lokale skole.
    Lone Klausholt Svejstrup den 07-08-2014
    VELKOMMEN TIL SKOLEÅRET 2014 - 15
    Jeg håber alle har nydt den fantastiske sommer!
    Se min hilsen med kort info om skoleårets start.
    Mange hilsner
    Lone Svejstrup
    Lone Klausholt Svejstrup den 27-06-2014
    Sommerhilsen og Årsberetning fra skolebestyrelsen
    ”Ny skole efter sommerferien.
    Skolebestyrelsen har det seneste år samarbejdet med skolens ledelse og personale om udviklingen af Gødvadskolens hverdag, så den følger intensionerne i skolereformen. Der er lagt mange kræfter i dels at holde fast i skolens værdier, dels at tage de første store skridt mod den endelige indførelse af skolereformen.
    Skoledagen bliver længere og mere varieret, så der er tid til at vore børn kan nå at lære endnu mere end i dag, og på andre måder..
    Når man laver store forandringer, så sker der mange fremskridt, men det kræver øvelse, og der vil også være enkelte fejl, som må rettes efter en periode.
    Skolebestyrelsen vil derfor opfordre forældre og børn til at vise tålmodighed og leve med nogle frustrationer i den første del af skoleåret. Skolens personale har brug for arbejdsro i de første måneder med den nye skole.
    Læs i den vedhæftede årsberetning om skolebestyrelsens involvering i arbejdet med skolereformen, og hvordan de økonomiske rammer og personaleressourcerne er i det kommende skoleår.
    God sommerferie.”
    Karsten Høj - bestyrelsesformand