• Harsnablundvej 1, 8600 Silkeborg
  • Gødvadskolen

Afslutning og skolestart

Sidste skoledag er fredag d. 27. juni kl. 8.15 - 11.50
Første skoledag er mandag d. 11. august kl. 8.00 - 13.00. Vi mødes i skolegården og alle forældre er velkomne.De nye børnehaveklasser møder kl. 9.00 - 11.30 og derefter er der SFO
  • Poul Henneberg den 27-06-2014
    sommerhilsen fra Sfo'en
    mvh Poul
    Lone Klausholt Svejstrup den 27-06-2014
    Sommerhilsen og Årsberetning fra skolebestyrelsen
    ”Ny skole efter sommerferien.
    Skolebestyrelsen har det seneste år samarbejdet med skolens ledelse og personale om udviklingen af Gødvadskolens hverdag, så den følger intensionerne i skolereformen. Der er lagt mange kræfter i dels at holde fast i skolens værdier, dels at tage de første store skridt mod den endelige indførelse af skolereformen.
    Skoledagen bliver længere og mere varieret, så der er tid til at vore børn kan nå at lære endnu mere end i dag, og på andre måder..
    Når man laver store forandringer, så sker der mange fremskridt, men det kræver øvelse, og der vil også være enkelte fejl, som må rettes efter en periode.
    Skolebestyrelsen vil derfor opfordre forældre og børn til at vise tålmodighed og leve med nogle frustrationer i den første del af skoleåret. Skolens personale har brug for arbejdsro i de første måneder med den nye skole.
    Læs i den vedhæftede årsberetning om skolebestyrelsens involvering i arbejdet med skolereformen, og hvordan de økonomiske rammer og personaleressourcerne er i det kommende skoleår.
    God sommerferie.”
    Karsten Høj - bestyrelsesformand

Lone Klausholt Svejstrup den 25-06-2014
    Rigtig god sommer
    Se sommerferiehilsen fra Lone Svejstrup
    Lone Klausholt Svejstrup den 23-06-2014
    Kære forældre på Gødvadskolen.
    Onsdag i sidste uge var 125 forældre samlede i aulaen for at høre om skolereformen - Gødvadskolen År 1.  Tak fordi I kom, det var dejligt at se så mange og tak fordi I tog så positivt imod det nye, der skal ske.
    Til jer der ikke havde mulighed for at komme har jeg vedhæftet mit oplæg, så I kan læse om baggrunden og målene med reformen fra politisk side og om, hvordan vi vil implementere reformen på Gødvadskolen.
    Det er vigtigt at understrege, at det er ÅR 1 og at vi udvikler og ændrer undervejs, efterhånden som vi kan se, om vores drømme om den gode skole kan realiseres.
    Undervejs vil vi evaluere og også spørge jer forældre om jeres indtryk af forandringerne.
    Mange hilsner
    Lone Svejstrup

Helle Præsius Busk den 16-06-2014
    Kære elever og forældre
    Efter sommerferien ringer klokkerne ind til den nye folkeskole. Skoledagen bliver længere, men det er der en grund til: Der bliver mere tid til at lære mere på nye og mere varierede måder.
    Læs Undervisningsministeriets postkort til jer og følg i øvrigt linket til ministeriets hjemmeside med videofilm, quiz og miniguide - og overblik for bl.a. forældre og elever.
    Se fortsat også Silkeborg Kommunes http://reform2014.blogspot.dk/, hvor de lokale tiltag samles.
    Sommerhilsen fra Skoleafdelingen, Silkeborg Kommune