• Harsnablundvej 1, 8600 Silkeborg
  • [email protected]
  • Gødvadskolen

Fællessamling for 4. - 6. kl.

Fra 16/1 holder vi fællessamling hver morgen for alle.

Nyhed billede
Hvor morgen mødes eleverne i hhv. aulaen og i biblioteket.
0. - 3. kl. mødes i aulaen og 4. - 6. klasse i biblioteket.

Indholdet er alt lige fra en lærer der fortæller til elever som fremlægger projekter eller opgaver de har arbejdet med. Morgensamling i aulaen kender alle eleverne, men det er nyt at vi også mødes i biblioteket. Nu har vi prøvet det tre morgener og det fungerer rigtig fint. De store har hørt om grundlæggelsen af LEGO. Legettøj som alle børn i næsten hele verden kender. Nu kender eleverne på Gødvad også historien om tilblivelsen og lidt til produktionen af de kendte klodser. I morgen er der en opfordring om at medbringe noget LEGO man gerne vil vise de andre. Det kunne jo være noget man har frembragt af egen fantasi - men det kan også være noget man har bygget efter anvisningen. Det sker ofte at LEGO får billeder af noget helt nyt børn rundt i verden har konstrueret af legoklodser. Noget af det giver formodentlig ideer til nye koncepter. Tænk hvis man en dag kunne købe "Gødvadskolen" som LEGO samlesæt...
    Thor Weilgaard Utting den 21-11-2016
    Følg med i hvilke bøger dit barn har lånt