• Gødvadskolen

Forberedelse til køkkenhaver

5.årgang arbejder tværfagligt med oprettelse af køkkenhaver.

Nyhed billede
I matematik på 5.årgang laver de beregninger af areal og rumfang af højbede, jordmængde mm. I naturteknik arbejde de med afgrøder, spiringsproces og jordkvalitet, og i Håndværk og design skal højbedene bygges og designes
Forberedelserne har været i gang længe, og nu kan det også ses på marken, at vi inden kort tid har vores egen køkkenhave.
  • 25-04-2018
    Nationaltest 2 B · 2B
    Rikke Bernstorff Happel den 11-04-2018
    EMNEUGE OM REFORMATIONEN UGE 17

I uge 17 har vi en emneuge om REFORMATIONEN.
    Det almindelige skema er brudt op, og der er undervisning fra 8-14 alle ugens dage.
    Skolens elever bliver delt ind på 4 hold, som de skal følge hele ugen. I vil blive informeret om ugens indhold og det praktiske omkring ugen af skolens lærere og pædagoger.
    Torsdag d. 26/04 fra KL. 15-17 indbydes forældre til et fyraftensarrangement, hvor ugens indhold vil blive præsenteret. Indbydelse kommer senere, men sæt gerne kryd i kalenderen

Formålet med ugen er:
    • At eleverne får en kulturel, historisk viden og forståelse for reformationen og dens betydning. Desuden kendskab til tiden, hverdagen og samfundet i den periode.
    • At skabe mulighed for at arbejde med fagenes indhold med vægt på en praktisk/musisk arbejdsform og derved skabe anderledes rammer end i hverdagen, for fordybelse i et emne eller en opgave.
    • At bidrage til sammenhængskraft, trivsel, tryghed og relationer på tværs af klasser og årgange, ved at blande elevgruppen på tværs, så store og små arbejder sammen og hjælper hinanden.
    Vi glæder os meget til en spændende og anderledes uge, hvor det praktiskmusiske og fællesskabet kommer i højsædet.

Kristian og Rikke
    Rikke Bernstorff Happel den 24-10-2017
    Årshjul for skoleåret 2017/2018

Vi har lavet et årshjul for de mest overordnede aktiviteter i dette skoleår. Aktiviterne her er tilbagevendende begivenheder, som vi kender datoerne på i god tid, samt aktiviteter der berører alle skolens klasser.

Det kan ske at årshjulet bliver opdateret i løbet af året, så hold øje med, at du har den nye version.

Klassearrangementer mv. skal I have fra jeres klasseteam.